Julen är här!

Ja här på södra golgatan fortsätter mitt korståg mot en rödare jul! Rödare och mindre kristlig så att säga.
Det är så himla roligt när man är två stycken som är helt skogstokiga i julen. Då kan man gå all in och ha exempelvis dubbelbelysning i fönstrena. Dubbelbelysning är nästan lika förbjudet som att dubbedippa och innebär att man har både adventsljusstake och stjärna i samma fönster! Härligt!
Hittills har vi tvingat på Sanna, Sofi och Sofia våra julplaylists, julmust, glögg och pepparkakor. Jag tror inte att de tagit någon skada. Ännu.
.
Varje gång jag går på stan köper jag något julrelaterat och ändå blir det aldrig tillräckligt mycket! För det är ju ändå det julen handlar om egentligen: Att konsumera!
.
Saker som fattas so far:
Julstjärna (blomman)
Amaryllis (också blomma)
Hyacinter (blommor)
Julingredienser (alltså saker man bakar julgrejer så som pepparkakor, kola, lussebullar osv med)
En hiskeligt massa julklappar (än så länge har jag köpt till Martin eftersom vi inte skulle köpa något till varandra, och mina brorsdöttrar)
.
Ikväll har jag gjort färdigt julkorten! Pu ha! Nu fattas bara steg numero jagvetintevad i ordningen som är tidskrävande: Adresskrivning!
Adresskrivningen är icke att förringa! Det kräfvas tålamod och en stadig hand om man skall följa julkortsreglerna enligt Linnea avd. adresser:
1. Använd samma penna
2. Använd samma handstil
3. Ring runt och fråga efter adresser som inte finns på hitta.se för att du aldrig skriver ner dem
4. Bli inte irriterad pga att ALLA i din hemkommun bytt postnummer och därför måste googlas också
5. Ät INTE apelsin
Titta bara, man ser hur det riktigt tindrar i ögona på mig:
Jag blir fortfarande galen på att styckeindelningen inte fungerar! Argh! Det är så fuuuuult utan stycken! (Därav punkterna som får fungera som någonslags styckeindelare.)