Stilissue.

Jag har lite problem med "stil". Igår köpte jag för första gången i min världshistorie, inte bara en, utan två (i knooow it´s crazy!) rosa tröjor. Jag passar skitbra i den färgen. Gammelrosa alltså. Jag kände att det var dags att överge det turkosa en sväng faktiskt. Synd bara att fucking H&M glömde larma av den ena tröjan så jag var tvungen att försöka slå sönder larmdosan när jag kom hem och därmed förstöra tröjan. Dosan gick dock inte bort. Sitter som berget. Skall gå till H&M imorrn och kräva hämnd.

Till detta hör att jag köpte en guldig (galet!) väska. Hjälp! Men den är sååå fulsnygg. Ingen vågade kommentera den när jag nämnde den. Och, jag vill mest av allt ha dom supersupersnygga vinterconversen. Ville ha dom redan i vintras när jag såg dem i köpenhamn, men jag tänkte att dom säkert fanns hemma i sverige, men icke. Men nu är dom här! Och alla kommer att ha dom. Men det skiter jag i.

Helgen har inneburit fest i torsdags och igår. Rockklubb på kb blev det efter Looptroop och jag och Sanna vinglade som vanligt hem i 2 kilometer i timmen.  Fredagen var Svenska Akademien och efter det nya haket Sapla. Det var nåt fel med ölen dock för jag drack fyra och kände ingenting, förrän vi kom hem å skulle sova. Eller så har jag blivit alkoholskadad?  Iaf, Malmöfestivalen är över och det är jäääkligt gött, det har varit ett jävla rännande och en massa halvtaskig festivalmat. Idag är Henning sjuk  och vi har inte gjort många knop. Största problemet just nu är wheather vi ska måla om nya vardagsrummet själva eller om vi ska beställa helrenovering av MKB som kommer kosta galna 95 spänn i månaden forever.  Borde man inte kunna kräva att det skall vara dräglig levnadsstandard  redan när man flyttar in?

Vafan.

Jag har inte börjat skolan idag, jag började i måndags. Jag är förvirrad. Alla har skrattat åt mig idag.

Najsprajs.

Anyways.
Glömde ju faktiskt skriva det första jag åt på Malmöfestivalen: vegansk kebab på djurens rättältet.

Har ju börjat skolan idag. Har bara haft fysiskt krävande aktiviteter hela dagen och har sunkat omkring i träningskläder och fick en mindre hjärnskakning, ja, det känns fortfarande som ett mindre jordskalv för varje steg jag tar och kan fortfarande inte skaka på huvudet. Och (Vet att man inte ska börja en mening med och) jag har inte duschat än. Gött mos. Men, det har varit kul!  Skolan har kört igång hårt från början och det är gött och det är jävligt bra stämning och imorrn ska vi skriva på kontraktet för nya lägenheten och allt är gött!
Förutom att jag har ätit godis och mår illa. Kan jag inte äta godis längre? Skulle ju vara superbra. Är däremot jääävligt sugen på en frukt och jag har inte gjort mat till skolan imorrn. Darn. Får ta med pasta att koka. Men hur kul är det? Har inte ens ketchup. Bläe.
Alla papper är inskickade, csn, stipendie och på fredag får jag lön. Najsprajs.
UuUuUu. Känner för lite fysisk närhet så jag ska nog lägga mig på min löv på soffan. Bajsbajs.

But I´m le tired.

En snabbgenomgång av Malmöfestivalen:

Började bakfull efter öltaxi i folkets park.

Elin kom- superbra!  Fest.

Jens Lekman- jättebra.

Silverbullit- besvikelse.

Misslyckad hångeltävling pga fast förhållande, RFSL borde tänka på dom som är par också, annars är det diskriminering. Fick iaf hångla med Elin, Sara-Lisa å Henning.

Nästa dag bakfulla- FEST.

Frida Hyvönen- SUPERBRA!

Helena, Lena, Tommy, Annicka, Gunilla å Margareta lös upp tillvaron. 

Brainpool- sög.

Nästa dag bakfulla.

Elin hem. Bajs.

Stefan Sundström- alltid bäst.

Flogging Molly- supersupersuperBRA! Deras turnéfinal också.

Idag skola- mycket trevligt. Särskilt att träffa Elin.

Idag Laleh och Kalle Höglund(?)- Kalle var bättre men Laleh var bra.

Mat som intagits:

Langos från ungern! Lika äckligt som vanligt.

Chicken tikka Masala- supernajs.

Tre små philipinska- mättande men smaklöst.

Mat som skulle vilja intagas av Linnea:

Den superlockande paellan.

Festivalbudget:

22 kronor.

Fråga:

Hur ska jag överleva? 

 


Vilken dag!

Gick på visning på en lägenhet, en trea, tjugo över tio. Tio i tolv ringde dom å sa att vi fick den!

Henning ska på intervju till ett musikproduktionslärarjobb. (Långt ord.)  

Å så ska vi kanske bli med sambo. Sanna kanske ska flytta in med oss i början, supernajs!

 

Fan, snart måste jag börja skriva nåt vettigt här. Men vilken bra dag, kanske borde köpa en lott? 


Sex and the city.

Går på TV nu. Jag är ensam. Har ätit marängswiss, vilket var precis vad jag inte behövde. Det jag skulle behöva är ett rejält träningspass, skola börjar om en vecka. Och så ska Evelina å jag börja på Friskis. Shit, jag låter som en kärring.

Men man ska faktiskt inte anstränga sig när man har ont i halsen.

Jag- en gnällfitta.

Har ringt å beklagat mig för: Mamma, Henning, Sanna, Sofia. Tja, det var ju inte så många. Skulle ringa Elin med men vet inte vilken telefon hon har å vill inte ringa till den Irländska. Å så ligger min bror hemma med brutet nyckelben, några sprickor i revbenen å hjärnskakning å säger att allt är bra.

Buhu, ibland står jag inte ut med mig själv.

Saker man kan gnälla för om man heter Linnea:

1. Krånglig mage som gör ont. Befogat.

2. Halsont. Inkl förkylningsblåsor. Nästan befogat.

3. Uttråkad. Inte befogat, snarare självförvållat.

4. Extrem pengabrist.  Väldigt befogat.

Se, lite självinsikt finns det ju iaf.  

 Ska fika med Soffan imorrn, eller iaf träffa henne på stan, fika har jag väl knappast råd med.

Saknar Henning sjukt mycket också. Det är inte det att jag inte klarar mig utan honom, det är bara det att allt blir så väldigt mycket tråkigare utan honom.  Kom hem bejbe! (Ja, jag vet att han kommer imorrn, men ändå.)


Buhu.

Buhu. Alla äter, men inte jag. Jag är uttråkad å har ont i halsen å ömsom fryser å är ömsom varm.

Pratade med Staffan, det lät som att det var rätt bra. Hjärnskakning och brutet nyckelben och några sprickor i revbenen. Tack och lov (än en gång) för att det finns riktig utrustning! Motorcykeln var det tydligen inte mycket med längre.

 Dom skulle äta nu, ringde Henning, åt nu, ringde mamma, åt nu.

Suck. Är uttråkad men känner egentligen inte för att göra något åt min uttråkade situation. Kanske hade vart skönt att komma ut iom att sommaren kom tillbaka idag. Men det får bli imorrn.  Ska fixa lite på stan då. Over and out.


Gosh.

Vilken dålig svenska det blev i förra inlägget- sorry!

Malmö är tråkigt utan pengar också, hade jag haft det hade jag iaf kunnat gå ut å shoppa.  


Vilken helg!

Vilken helg.

Ystad med spa var fantastiskt! Rekommenderar jag till alla! Vi kom dit, dela på lite champagne. Badade jacuzzi, fick varsin 50-minuters aromamassage, badade lite mer jacuzzi, åt på fin restarang där vi fick champagne också å jättefin mat.  Hade mysig kväll å mysig hotellfrukost. I lööv hotellfrukostar!

Sen igår var det 3-årsdagen, den grumlades av att jag en gång för alla fick veta att Elin kommit hem å så blev det dåligt samvete å sen när det var avslutat ringde mamma å sa: Staffan har kört omkull med MC:n!

Hjälp! Lämnade allt för att gå till MAS men då ringde dom å sa att ambulansen kört till Lund istället. Såå, mitt i detta kaoset försökte vi ha en romantisk middag å den var verkligen jättefin men jag var inte ett dugg romantisk å led mest av oro å min krångliga mage.

Men, Staffan hade som tur var bara ett brutet nyckelben (tack gode gud för bra MCutrustning och för att det var på banan) men hade varit lite förvirrad (konstigt?). Kläderna var uppklippta å MCn antar jag ser ut som en sådan kan göra efter en krash i 120.

Såå, idag har jag haft ont i hjärtat, ganska läskigt, ont i halsen, normaltillstånd och magkrångel, börjar bli normaltillstånd.  Dessutom har Henning åkt till fbg för att träffa sin syster med familj (jag vill också), Malmö är jävligt tråkigt utan Henning å med vänner som jobbar. Har börjat städa också, måste bara avsluta det. Fuck.


Packad å klar.

Sådär ja. Nu är vi packade å klara att åka på spa imorgon. Ska bli så najs. Bara knata omkring i badrock å tofflor å ha det gott. Hoppas ni också får det gott. Pussipuss.

 

Ger en tanke till Emma också vars Dan åkt till London nu.  


Suck.

Ibland blir jag trött. Hennings skulle handla lite så vi åtminstone kunde laga mat, är sjukt fattiga at the moment. Han hade köpt: Pasta, ruccola, två olika sorters saft, en hemköp kolsyrat vatten, nektariner, persikor och linser. Vad ska vi äta på det? Pastasallad med linser å ruccola (som jag hatar) å nektariner. Mums!  Bläe, är trött och irriterad över att jag var tvungen att betala avgiften till skolan innan jag började å då måste jag låna ännu mer pengar- tjoho!

Å där sitter han å käkar förnöjt chips (urk) å dricker saft. Näe, kanske ska ta mig en nektarin å ett glas saft. Blir väl en bra lunch? 


Top Model.

Nu kom jag på att jag missade finalen på Top Model. Det grämer mig verkligen. Jag har det nästnäst sista avsnittet inspelat å det ska jag titta på nu. De sista avsnitten går i repris imorrn. jag måste verkligen be nån spela in. Ja! Sofia kan nog! Än finns det hopp...

En kväll i Malmö.

Igår var som sagt en supertrevlig kväll. Sara-Lisa å Morgan kom hit å käkade supergod mat som Henningen lagat. Super är ett bra superlativ. Sen stack vi till Möllan, Zarathustra å Sapla, å träffade Anna. Erik också men han stack efter ett tag, skulle jobba. Då stack vi till KB för det var rockklubb å gratis inträde mellan 23 å 00. Så himla roligt att Sara-Lisa är nere igen. 

Urk. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att det är teet smakar grönmögelost.  


Gissa din låt.

Igår var vi på rockklubb. Jag lekte en låt som hette gissa din låt. Ringe kompisar som passade in på låtar. Hehe, fast det blev inte så många för klockan blev sent å hur sent som helst kan man ju inte ringa.

Ni kan ju gissa vilka jag ringde på följande låtar:

Paint it black.

Nån Håkanlåt.

Brown Eyed Girl.

Jag fick det till fyra innan men nu kommer jag inte på vilken det var.  


Några punkter från sommaren.

Tänkte visa lite bilder från sommaren som gått.

Bäcker å Henning när vi turistade vid turning torso.

Henning spelar på Cowboyfestivalen.

Jag å Niklas på Cowboyfestivalen.  


Gött!

Gud va skönt det är att vara tillbaka i Malmö.

Igår var vi först hos Andreas å Evelina som bor några steg härifrån, sen gick vi till Morgan som också bor några steg härifrån. Så gött att alla hamnat i samma hood. Så jävla lätt att  hänga. Supernajs.


Bajs!

Bajs!

 

Till Elin. Jag saknar dig! 


Dagens.

Dagens plagg: Jeans, svart tröja, tjock skön knytkofta, hårsjal.

Dagens musik: Definitivt Hennings å Bäckers nyinspelade material. Så jävla JÄVLA bra.

Dagens måste: Rita färdigt till Rockytävlingen.

Dagens ångest: Separationsångest från päronen.

Dagens last: Kaffe.

Dagens andra musik: Sixteen horsepower.

Dagens tråkigaste: Vädret.

Dagens äckligaste: Spindel med nät i sockret.

Dagens upphittade: mammas sjal.

Dagens överaskning: John ska flytta till Norge?

Dagens fråga: När fyller Catrin år?

Dagens sysselsättning: Spela å sjunga med Henning.

Dagens ser fram emot: Rita omslaget till demon.  

 

 


Ångest.

Jag har ångest. Jag antar att det beror på att jag numera är ledig. Sysslolös. Rastlös. Skumt. Det var iaf grymt att vakna upp i Hennings famn och vara helt tom i huvudet. Tänkte att "idag har jag ingenting att göra". Det var grymt. Nu är jag dock rastlös. Har antagligen lite ångest för att jag lämnade föräldrahemmet med ett fett bråk med mamma på bakfickan. Don´t like. At all.

 

Nu spelar Henning "I folkviseton". Fint.

 

Idag ska vi hälsa på Andreas å Evelina i deras nya lägenhet, det ska bli najs att se hur den blev. Snart är det malmöfestivalen.

 

Avslutar med en tänkvärd dikt av min favoritskald(?) Dan Andersson.

 

Har du tänkt på hur tiderna skrida
under skyar och stjärnor och sol?
Medan slagna miljonerna bida
sin domsstund vid Domarens stol.
Har du märkt hur all världen stupar
i sin upplösnings stinkande grav,
hur av dunkel omsluten var skräckfylld själ
sin kropp åt förtärandet gav?

Skall lastad av synder och röda brott
ej vår jord med dess myror tumla en gång
hel och hållen i helvetet ner?
Och nya planeter med lättare luft
genom rymderna susa sin färdvägs sång?
Åh, vräk dig i blod, den tid du kan,
gamla syndiga jord, den stund du har.
Försvinn nedåt avgrunden, Tellus, fort.
Det finns millioner planeter kvar.


Kukelikul.

Haha. Kolla in denna sidan då: http://bloggetman.blogspot.com/


UuuuUUUuuuuUUUUuuu.

Så har den kommit. Mensen. Fuck den. Jag fattar inte folk som inte tar förslaget om extra bidrag för mens på allvar?! Jag har fan inte råd att ha mens, vad blir det? Ca 70 spänn i månaden? Det sämsta jävla motargumentet jag hört är: "Men tänk på killarna, dom måste ju raka sig". MÅSTE dom? Dom måste raka sig lika mycket som jag måste raka mig eller sminka mig. Helt jävla frivilligt. Det var nån jävla kärring som skrev i Aftonbladet (insändare) idag att man faktiskt inte kunde säg att dom inte behövde raka sig för "TÄNK hur OVÅRDADE dom skulle se ut då". Say What? Fuck det. Finnar å huvudvärk och jävulskap.

 

Anyway. Har hittat en nybörjarkurs i arabiska på studiefrämjandet! Woho! Äntligen! Kostar 1000 spänn och det finns typ bara nybörjarnivån men ändå! Det är ju en början. Funderar iofs på att ta danskan istället men det finns också bara nybörjarnivå och jag bor ju faktiskt granne med köpenhamn så jag uppfattar det som att jag inte behöver veta det allra enklaste. Det hade ju kanske varit bra att ta danskan dock iom att jag funderar på att söka skola där. Men arabiskan, har letat så länge! Tjoho! Lätt värt tusen spänn. (Gud, jag hatar att skriva siffror på två olika sätt i en och samma text, men, som sagt- jag ÄR dubbelmoral.)

 

Två dagar kvar på jobbet!  Tyvärr 7-16 båda dagarna som är morbrors födelsedag(imorrn, han är här på semester) mammas födelsedag (i övermorgon och då åker jag hem!).

 

Är det förresten nån som vet hur man gör med mellanslag före och efter parentes?  


Inne vs. Ute.

Virtanen (www.aftonbladet.se/blogg/virtanen) skriver att han har skitsvårt för att skriva utelistan. Att han inte gillar att vara taskig men att folk älskar att läsa det. Så jag tänkte skriva en inne å en utelista för att vara lite taskig. men jag kom mest på saker, alltså ting. men jag försöker ändå. Vi börjar med ute, för den är roligast.

 

Ute:

1. Nackont efter lättare backkrock.

2. Jävla finnar innan och under mens.

3. Feta people som dricker coca-cola å äter bakelser och macke donkan.

4. Bush, han är allitd ute.

5. Fula jävla mes"Parishilton"hundar. Urgh. Nästa gång jag ser en styckar jag den å bjuder på till kvällsmat.  

 

Inne:

1. Old people. Dom har så jävla mycket att berätta. Lyssna!

2. Bluegrass. Efter O Brother Where Art Thou. Så jävla ball!

3. Bettskena, fetaste grejen mot huvudvärk, haha.

4. Jag tyckte dom terroristerna som skulle köpa upp ett lager kokain å förgifta å skicka in i USA var roliga, hehehe.

 

Äe fan. Det här spårar ur. Får testa en annan gång.

 

En annan sak som är jävligt jobbig, särskilt när man är ute nykter är hela, näe, jag kan inte skriva det. Det är nog för känsligt om vedebörande skulle läsa. Men låt oss säga att om man är med på fest som nykter betraktare är det mycket saker som blir för genanta att bevittna.  Cowboy var dessutom värdelöst utan originalen. Låna inte ut ert namn nåt mer.  


Whiplash. +Fuck USA.

Nähä. Nu kan man inte ens gå ut nykter och vakna utan ångest. Igår var det ju sista dagen på prövotiden på mitt körkort, och som för att fira det var jag ju bara tvungen att backa in i en container- med PAPPAS BIL! AAAARGGHHH! Jag orkar inte ens berätta hur det gick till. Ångest ångest ångest. Dumtdumtdumt. Ont i nacken också.

 

Fuck USA också. Vad fan har dom fått för att dom fällde bomberna över Japan? Inte ett jävla skit. Och inte ett jävla skit har vi läst om det i skolan heller. Totalt jävla ovetande är man. Jävla as. Jävla konspiration hela skiten. USCH BUSH säger jag också.

Näe, jag blir så ledsen så jag inte orkar skriva mer. Fan också.

Äh, jag har jobbat med Sanna idag. Vi käkade tacos å glass med hemgjord kolasås å persikor. Å kollade på Yrrol, det var jävligt soft.

Längtar efter Henning och Malmö också såklart.

 

Dessutom har vi fått fem nya familjemedlemmar idag, kattungar alltså. Vill någon hålla dom vid liv, skriv bara till mig! Annars måste vi göra av med dom. :/ (Jag hatar smilisar).

 

 

 

 


Kroppshår.

Jag vet inte riktigt än hur jag ställer mig till det här med snett hår. Eller snett hår har jag haft där framme (nu pratar vi huvudbehåring så ingen missuppfattar) så länge jag fann denna frisyren som jag trivdes mycket med, och det var långt innan den blev inne. Jag vet, kalla mig trendsetter. Men vid den senaste klippningen hade jag en skum vision om att håret där bak också skulle vara snett, alltså, där framme där håret var kort (alltså på ena sidan med nästan som en liten polisong) på samma sida fast där bak skulle det vara långt. Å på den sidan där framme där håret var långt, på baksidan skulle det vara kort. Krångligt? Inget mot vad frisören tyckte. Anyway, så blev det å det blev jäkligt bra, men det korta håret där bak är jävligt svårt att platta å eftersom jag är lockig så ser denna frisyr ganska lustig ut oplattad och särskilt om bara en liten bit i nacken inte är det. Det är då pojkvännen kommer in i bilden. Han har lärt sig platta! Jajjamän! Anyway.

När jag nyklippt kom ner till Malmö såg jag till min stora förvåning en annan som hade exakt samma frisyr som jag. S K U M T.

Så, jag är rätt säker på att Ida skulle slå ihjäl mig om hon såg vad jag gjorde innan. (Ida är alltså en av mina närmre vänner som råkar bo på Irland och som dessutom råkar vara utbildad frisör, jag vet- LYXIGT, och en hell of a hairdresser, det är alltså hon som är sådär väldigt kreativ vad gäller mina frisyrer jämt. Hon brukar säg att det är roligt att klippa mig eftersom hon oftast får helt fria händer å jag gärna tackar ja till weirdo nya frisyrer. Såhär kan det låta när jag klipper mig hos henne:

Linnea (oroligt): Idaaa... vad gör du nu?

Ida(glatt): Jag vet inte, har inte riktigt bestämt mig än!)

 

Anyanyway. Jag stod alltså vid spegeln å klippte till mig lite. Lite najs sådär. Dock såg det inte lika najs ut efter duschen. Menmen. Bättre än inget.

 

Jag har också hamnat i en ond cirkel vad gäller hårtvättandet. Alla vet (väl?) att man absolut inte skall tvätta håret för ofta, typ helst högst två ggr i veckan. Annars resulterar det i att håret fettar sig oftare än nödvändigt. Detta var inget jag tänkte på när jag glatt började duscha håret typ varje gång jag duschade för att det på sommaren är lite genant med kissgult vatten rinnande längs med sig efter ett dopp i det blå. Ja, det blir så när man färgar med henna, det går ALDRIG ur. Och dessutom vill jag färga håret med vanlig hårfärg, något man inte får om man hennat håret då det kan bli kemiska konstiga reaktioner (vilket aldrig hänt mig men ändå, mitt hår är redan slitet efter allt plattande). Så nu har jag lyckats med att inte tvätta håret sen i lördags. Wow! Ganska länge. Men det har inte varit vackert. iofs inte jättehemskt heller.

 

Nu över till annan behåring. Råkade köpa najs hipsters på H&M också för en billig penning. Imorse visade det sig dock att dom var så jävla låga att man får välja på att visa halva röven eller halva där fram så att säga. Jag måste alltså raka bikinilinjen. Darn. Sist jag å Henning plågat oss med detta fåfänga och låg å kved i sängen på kvällen när det börjat växa ut konstaterade vi att vi INTE behövde plåga oss med detta för varandra utan att vi älskade varandra ändå, haha. Då hade jag dessutom vaxat. Det är det värsta jag gjort. benen var lugna men det blev inte bra för jag kunde inte se vart det tagit och inte. Men bikinilinjen var fan den värsta smärta jag känt. DO NOT WAX! Säger jag bara. Livsfarligt. Och fick dessutom stora infekterade bölder efteråt. (Vaxade ju för att slippa denna issue). Näe, jag tror jag skiter i vilket faktiskt. Onödigt att plåga sig så. Fanns mycket att skriva om detta ämne å har faktiskt mycket kvar. Men jag måste käka macka å te å platta håret innan jag ska sova så jag får återkomma.

 

Nattinatti.

 

    


Yoyo!

Äntligen. Det kom som en uppenbarelse! Nu vet jag vad jag ska ge Henning i treårspresent. Det skriver jag såklart inte här. Men jag ska åka in till stan imorrn innan jobbet och fixa det. Henning skulle också fixa sin present imorrn, jag är helt säker på att det blir ett staffli.

 

Börjar känna mig fet igen. Motionerandet avtog ju iom Malmöbesöket, som för övrigt var väldigt bra med Bäcker, Ylva å Chris. Och Henning såklart. Alltid underbara Henning. Helgen, särskilt den ensamma söndagen blev löjligt romantisk. Jag blev nästan rädd. Iaf. Jag får klä mig som om jag inte var fet. Så länge jag vet att jag ska börja träna till hösten känns det iaf OK. Jäjä, jag vet att jag inte är fet men det är känslan. Jag tror iofs att den annalkande mensen kan ha något med dessa tankar att göra.

 

Jaojao. Är redan sjukt uttråkad å längtar redan grymt mycket tillbaka till Malmö. Sanslöst. Nu jobbar jag mina sista dagar å sen blir livet loppan! Najsnajs. Fågelbajs. Måste fan duscha idag om jag ska iväg så tidigt imorrn. Vilket innebär att jag måste blåsa å platta håret idag också. Darn. Tråkigt. Jeje, borde göra det nu. Får göra det nu. Fockof.  

 


Bloggtorka.

Lite så är det faktiskt, är väldigt oinspirerad att skriva. Är så hungrig så jag håller på att dö. Jobbat 7-13 å har inte käkat lunch å väntar på att pappa ska komma hem med pyttipanna å ägg att steka å nu kom han å jag måste sticka!

Så bär det av igen.

Hem till mor å far å hund å katter. Å jobbet. Jobbar från imorrn till den nionde å det är inte långt kvar alls tills jag slutar.

Nu kommer snart Henning hem igen från att ha varit å lämnat Chris på stationen. Då ska vi ha qualitytime innan jag åker vid fyra. Måste inom H&M bara å shoppa loss på Rea-behåar. Najs prajs liksom. Har ju typ inga behåar. Har insett att det är ganska skönt. Men det svåraste är att hitta någon som ser bra utifrån så att säga.

 

Jaojao. Ring snuten. Säg åt han  suga å kken jaojao.


Bloggtankar

Man har en känsla av att bara vilja blogga när man är på gott humör. Undrar varför det är så. Kanske för att man bara vill visa upp den bästa sidan av sig själv?

Anyway. Denna helgen har varit löjligt romantisk och kärleksfullt, det har varit grymt!

Berättar mer imorrn, har helt enkelt inte lust att sitta här.