Ta bort den här förkylningen.

Alltid när jag blir upphetsad över att något kul ska hända blir jag förkyld.
Alltid.
A l l t i d . . .
Idag kom Henning och imorrn kommer brudarna och vi ska grilla och mysa och bada och dricka vin men framförallt ska vi på Cowboy!

Jag har inte haft tillgång till någon dator så jag har inte kunnat skriva. Förlåt.
Men om två veckor är jag hemma och då blir det bra och regelbundet igen.

Till dess.
Auf Wiedersehn.

Inte än men...

Snart! Kommer Sofias och Sofis låt upp här på bloggen.

Vilket Malmöbesök det har varit!
Fredagen var det balkonghäng här och sen fest på basketplan. Kändes lite som när man var femton, skillnaden var dock att när man var femton hade man inga folk som lirade skivor.
Lördagen var asbra fest i Lund. Det var Bad Taste Records som hade anordnat den med band som spelade och trevligt folk och billig öl. Det var super!
På söndagen fyllda min söta brorsdotter 6 år och det firades med kalas i Staffanstorp (Resorb is the shit, för er som inte provat) och sedan kom Bäcker och Karin på kvällen. Då blev det balkonghäng med vin igen.
I måndags shoppades det och badades och lyxades. Käk från Möllans Ost till frukost, Italiensk glass på bo -01 till lunch och mat på Gränden på kvällen. Efter det, vin på balkong.
Igår var vi i Köpenhamn och shoppade och hade det bra, sedan åt vi sushi när vi kom hem och sedan blev det en öl ute och sedan vin hemma hos oss.
Herregud.
Men har man semester så har man.
Nu åker jag tillbaka och jobbar igen. Det suger.
Over and out.


Jag stannar!

Lyckades byta bort mitt nattpass på måndag med söta Emma. Så jag stannar till onsdag.
Men fick genast en släng av kraftigt dåligt samvete mot våra katter. Lilla Thoth som är så rädd och saknar mig så (sa mamma).
Ajaj.
Tänk bort.
Tänk bort.

Barnhorror på tåg.

Hemresan till Malmö igår var fruktansvärd. En barnfamilj på fyra klämde in sig bredvid mig. Hade jobbat natt och sett fram mot en schysst resa med lite sömn och musik i lurarna.
Men icke.
Ungjäveln som satt framför mig sparkade mig konstant på benen, och jag kunde inte säga till för man vet ju hur småbarnsföräldrar spärrar ut klorna om man säger något om deras små änglar. Mamman som satt bredvid mig armbågade mig när hon skulle amma, pappan verkade bli provocerad av mina högljudda suckar och hetsade den lilla flickan att vara ännu mer jobbig, han sparkade mig på benet när han skulle korsa sina egna, den minsta ungen skrek tinnitusljud precis bredvid mitt öra och det lilla jävla spädbarnet stank skit halva resan.
Snälla. Har ni barn- åk bil. För allas bekvämlighet.

När jag väl kom till Malmö var det ju lika underbart som vanligt. Lyssnade på Hennings inspelning som var superbra! Ett litet smakprov kan ni få
här. Erika hjälper till och körar.
Men det bästa var trots allt Sofias och Sofis inspelning av en underbar låt som jag tyvärr inte kan lägga ut här ännu, för den var för stor. Men den som väntar på något gott...



A hard days work.

Så sitter man här.
Funderar på dagen som gått.
Tänker att man känner sig rätt ball ändå när man kör omkring i den blåa bussen där det står "Falkenbergs kommun" med stora vita bokstäver på.
Det är märkligt. Det är ju rätt töntigt egentligen. Men det är väl bara känslan av att ha tjänstebil som är ball.
Då kan man bara gissa varför poliser är som dom är (ibland). Det måste ju känna superballt att åka omkring i en polisbil. Särskilt när man gasar på där man inte får. Bara för att.
Har förstått att jag blev otydlig i överklagandebrevet. Får ändra lite till. Annars väldigt tydlig och nogrann.
Skall tvätta, men måste vänta på att päronen kommer hem så de också kan samla ihop lite tvätt. Annars känns det så onödigt.
Mor och far har köpt landgång från Glommens fisk till mig. Det var snällt.
Det var min onsdag det.
Slut.

Kattrapport: Katterna kommer troget in varje kväll när man kallar på dom. Igår kom dock Thoth tuggandes fradga. Det var obehagligt men läget stabiliserades snabbt. Idag är han helt återställd enligt säkra källor. Thoth uppskattas tyvärr inte av de andra katterna i hushållet man har enligt ryktet "det coolaste halsbandet av oss alla", detta uppger en anonym avgiftslämnare. Bast håller sig mest i skymundan. Katterna rapporteras sova i mattes säng varje kväll och natt, vilket ibland resulterar i ojämna sovtider för matte. Hade matte kunnat hade hon flyttat hem Thoth till stan, "där han trivs bäst", säger en något uppgiven, men samtidigt hoppfull matte som vill att hennes katt skall börja uppskatta landet. Men som man säger; "alla snubbar vill ju vara katt, för att en katt är alltid katt, ja katt för sin hatt". Tänk på det i sommarvärmen, gott folk.

Blähu.

Har suttit i mer än två timmar framför datorn och skrivit ihop det där satans överklagandet till soc.
Skall nu äta pizza och sen ducha och sen gå till jobbet eftersom jag blev inringd innan. Inte mig emot, förutom att jag missar Stina och hennes vän i kyrkan.

Snart Malmö.

Snart Malmö.

Nej Mikael, du missar inget. Den här stan är samma håla som vanligt.

Tjo bre. (Haha.)


Kära dagbok.

Idag har jag jobbat.
Och fått ont i ryggen.
Ikväll skall jag äta lasagne och gå ut med hunden, för jag åt typ sju gifflar från Pågens på jobbet. Gifflar från Pågens kostar 20 kronor här men bara 15 i Malmö. Det beror på att Pågens ligger i Malmö. Det sägs att alla goda ting kommer från Malmö. Det tror jag på.
Imorrn skall jag titta på Stina och Sandra när de spelar cello och piano och sjunger i Vessige kyrka. Det skall bli kul. Men inte andakten. Fast det kan säkert vara nyttigt. Men inte för ryggen.
Fast jag är inte troende.
Jag tror bara på spöken och på kärleken.
Fast det kanske är samma sak?
Men inte för mig.
För mig är tron på "gud" bara för de svaga. De som behöver tro. För att överleva.
De som behöver tro att världen är bättre än vad den är, för att orka fortsätta.
Men det får man inte säg.
Men jag känner väldigt många fina troende människor. Som Sam och Chris och Patrik. De kanske är så fina för att de tror?
Men religion förstör så mycket.
Tänk om alla bara kunde förstå att det är samma gud de tror på? Tänk vad bra det skulle vara då?
"Tjena. Vi är alla kompisar och alla lika mycket värda och alla sprungna från samma frön och vi tror på samma gud, fast på olika sätt."
Det skulle vara fint. Eller så kan man tro att världen skulle vara bättre utan oss människor, det tror jag. Folk säger att jag är pessimist.
Det kanske jag är?
Optimister lever längre sägs det.
Det skiter jag i, så länge jag har kul.
Tack och hej- leverpastej!


Förlåt.

För att det inte blivit mycket bloggat på senaste.
Det beror på mycket jobb, ingen dator och numer en dator som kan stänga av sig när som helst, vilket gör att man helst inte vill skriva några långa viktiga bloggar som kan försvinna när som.
Som sagt, jag:
Jobbar
Längtar efter Malmö
Badar
Får soleksem om jag är i solen mer än två minuter

Igår var jag ute med mina kära vänner från förr. En lite reunion. Jag är arg för att min kamera inte följde med på festen. Det var kärlek med Elin, Fanny, Kajsa, Sam, Ylva, Stina med flera. Härligt!
Men, är man i Falkenberg skall man antingen sätta sig på en (nu kröp det en fästing på min hand- urk!) uteservering tidigt på kvällen eller stanna kvar på festen man var på.
Alla fyra pubar i Falkenberg var fullpackade med folk som var fjorton. Kändes det som. Det var galet och folk var fulla fjortisar. Som vanligt i Falkenberg. Jag kände mig som en riktig kärring.
Jag klarar mig utan den "staden". Men inte utan Falkenberg som den gemensamma nämnare det är för mig och mina gamla och underbara vänner.


Utan Vida Världens Väbbbbbbb.

Har varit utan dator sen jag kom till päronen.
H har precis fått liv i den gamla grunkan och klockan är halv tolv, lämnar en nogrannare rapport imorgon.
Allt väl.
Snabbsum:
Vattnet hett
Jobbet bra
Malmö för långt bort
Tackat nej till roll i teater
Jag och H skall sova under bar himmel inatt
Fick solsting idag
Tjo!

Men.

Det skall bli roligt också!
Men inte tågresan med den här huvudvärken.
Jag döööör.