Skål!

Så skålar vi  i champagne för en lyckad inspelning av Hennings å Bäckers material. Yes.

Åhh!

Fan vad jobbigt att man måste frysa hela tiden bara för att det är sommar. Alla fönster å dörrar ska va öppna trots att det är 50 minus å jag håller redan på att bli förkyld. Tog dessutom inte med några tjocktröjor hit i sommar.

Aja. Har precis vaknat efter en liten tupplur å det är nog därför jag är så sur. Ska ut å springa sen å sen ska jag packa för jag ska ju till Malmö imorrn! Tjoho! Dags att lasta av kläder hemma så man bara har det nödvändigaste här sen. Tänk att sommaren är på väg att ta slut? Skumt.

 

Idag har jag jobbat med Emma å Sanna. Supernajs var det. Blä. Håller på att få ont i halsen. Måste ut å springa sen. Bläp.

Det är synd att denna lönen inte gills eftersom dessa pengarna ska räcka länge å till skitmycket- med kontoutdraget innan lönen hade jag lätt fått soc, hehe, skumt att tänka så men två månader fick plats på första visningssidan. Annat blir det till hösten. Till hösten till hösten till hösten.

 

Förresten jag skiter i USA´s jävla fittfärja Discovery. Hoppas den brinner upp.

 

Nu mår jag bra igen. Jag var bara nyvaken.


Glömde.

Ok. Man måste få skryta (oj, 17 minuters avbrott här för att Sanna ringde från jobbet å hade tråkigt, det var najs. Hon är jävligt bra. Imorrn ska jag jobba med henne, Emma å Katarina, det blir super.) Back to the beginning. man måste få skryta när man är nyttig. Har joggat å gjort sit-ups å rygglyft å armhävningar. Snart rutin snart rutin.

 

Ska ut å plocka mer vinbär å ringa Henning. Han å Bäcker är å spelar in i Malmö. Najs.


Baby Sophia.

Pratade nyss med bejbe Sofia i Malmö. Det var underbart! Hon skulle ut å dricka öl. Hon Hade blivit singel. Dumpad brutalt. Det förtjänar hon verkligen inte. Hon är bäst. Vi skulle träffas på fredag- fredag=MALMÖ!

Upptäckte att det var alldeles för kallt för att gå i morgonrock i trädgården å prata i telefon. vart tog sommaren vägen. Har klagat bort den igen.

Sms:ade bejbetwin My också. Misses hör.

 

Fick världens finaste sms från Linn också när jag skickade "dåligt-samvete-för-att-jag-aldrig-ringer-men-jag-har-verkligen-inte-tid-men-jag-saknar-dig-å-tänker-på-dig-hel-tiden"-sms till henne. Hon skrev:

"Saknar dig så mycket med. Så pass mycket att jag låtsas att jag inte bryr mig, även om jag längtar efter dig jämt. Stockholm utan dig blir min död. Jag älskar dig!"

Jag blev rörd till tårar. Hn ska till sthlm å gå ljusdesignlinjen på DI, jag är mycket stolt över henne.

 

 

Hittade cibag här på blogg.se också, hon hette nog Bibbieller Bibi här.

Kusinen Aron var över innan. Vi pratade om kärlek å musik å om hur jobbigt det är att komma tillbaka när man flyttat hemifrån. han sa det så bra, hehe, "det är så jävla jobbigt att åka bil överallt". Det är därför man orkar gå ut högst en dag i helgen.

Annat blir det till hösten när jag både får en lön å studielån å stipendie. Tjohoooo! Då blir det festa av!

 

Pussipuss!

 

 


Hjälp.

Vad tråkigt att behöva överge min engelska mycket snyggare blogg för denna. Men det var jobbigt att fixa å trixa med att publicera på båda sidorna.

Jag tänkte att jag skulle få fler läsare på en internationell sida, men sen kom jag på att det ju ändå bara är svenskar som förstår det jag skriver. Hoho.

 

 


Subject.

Mailsubjects mellan Elin å Linnea:
Kukiluk
Pussipussitekitekitangitangilekileki
Gullipullan kuk kuk som en get
Osv.

Yes. Moget. Jag vet. Det blir bättre. Ska lägga in bajsbilden här till Elin så fort jag kommer till Malmö.

Linnea is the shit.

Har joggat. Ett bra tecken är när hunden blir tröttare än en själv. Gjort sit-ups, rygglyft och armhävningar. Naaajs.
Har också klarat av jobbigt samtal till mina teatervänner. De hade insett att de inte skulle hinna ha premiär innan jag sticker och än mindre hinna köra några föreställningar. Så hårt som dom sliter med den pjäsen måste dom få spela fler än tre, typ.
Det kändes lite som en lättnad.
Imorrn jobbar jag från tio till halv tio. Det är skönt att komma hemifrån.
Att komma tillbaka och bo hemma när man flyttat hemifrån är en pina. Det suger.

Glömde länka till malmöfestivalen:
www.malmofestivalen.nu

Jäe.

25 Juli

Det regnar. Pappa är galen för att satelliten inte funkar som den ska- han har ju bara tv1000 i två månader och måste suga ut varenda minut av de extra kanalerna så länge det går. Trots att det är sommar. Han fick en DVD-det vet du- i födelsedagspresent. Jag tycker nog att det har gått för långt. Det har det när man får abstinensbesvär att att kanalerna inte funkar som de ska.

Jag har ångest också. Måste ringa till teatern och säga att jag antagligen inte kan vara med. Man känner sig alltid som en svikare, trots att jag bara varit med på ett möte. Det kan inte vara så svårt att hitta någon annan som vill vara med. Någon som bor här. Sommaren är ju snart slut å Top Guns semester är snart slut och hon börjar spela in HTB igen å jag börjar skolan. Detta är mitt schema kommande veckor:

Jobba hela denna veckan förutom lördag.
Sedan Malmö(YES!) 1,2,3 aug.
Sedan jobba fram till den 9:e.
Sedan åka till Malmö den 12:e
Sedan 3-årsdag med Henning å spa den 13-14:e
Sedan Falkenberg den 15:e till 16:e för sen har vi visning på en trea i Malmö den 17:e å skolan börjar den 22:a å från den 19:e till 26:e är det Malmöfestivalen å det ska bli Phett som fan. De senaste bokade akterna är Soundtrack of Our Lives och Flogging Molly! Hur grymt är inte det?!

Så ni ser själva, inte tid till någon teater.

Nu kom tv:n igång igen, han bröt strömmen å satte i den igen, it´s magic! Hehe, stackarn har suttit i telefon till kundtjänst å stått ute på stege i regnet för att ställa in parabolen å sedan sökt efter kanaler igen å ingenting funkar så behöver man bara stänga av å sätta på boxern. Hehe.

Howdy! Uppdaterar om cowboyfestivalen senare.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!