Måndagsångest.

Jag borde vara mer effektiv. Jag borde verkligen det.
Men när det finns mer än tre "måste göra"-grejer i mitt huvud är det som att det knyter sig någonstans. Jag får inte tummen ur.
Så jag sitter framför datorn istället. Framför teven. Pratar i telefon.
Men vadå? Det är ju söndag. Man får ta det lugnt. Trots det drabbas jag alltid av måndagsångest på söndagarna och den gör att jag inte kan ta det lugnt riktigt helhjärtat eftersom "måstegrejerna" gnager i bakhuvudet.
Så vad göra?
Kanske rita lite till eftersom jag borde. Käka lunch som består av grillad haloumi och squash och potatissallad. Dricka den ekologiska dyra läsken som Henning köpt. Äta upp allt godis som finns kvar eftersom Henning beslutat sig för att slänga allt efter helgen (annars funkar inte "vi ska leva nyttigt inför beach 2006"). Koka kolasås å käka med glass och bananer.
Det låter tufft va?
Jag har i alla fall ringt Soffan och pratat med henne om hur vi ska köpa glödlampor till lamporna inför ljussättningen. Det var effektivt. Borde plocka fram manuset å titta lite i det.
Det här är den enda lediga dagen som är kvar innan premiär. Förutom första maj. Jag börjar bli stressad. Igen. Men det kommer nog lägga sig imorrn när jag kommer till skolan och inser att vi ligger rätt bra till i tiden.
Men.
Hur och var kan man köpa en jättestor högtalare?
Någon?

Kommentarer
Postat av: Linn

Ska du köpa till privat, eller ska du ha till skolan?
För är det till skolan, borde ni ju hyra in en istället......eftersom den inte kan användas senare. I så fall kan ni säkert ringa till spectra och höra med dem vart i malmö man ska vända sig för att hyra ljudutrustning.
Puss

2006-04-26 @ 13:09:03
Postat av: Anonym

....nästan i närheten där du bodde: sevedsplan, finns det ju en arab som bedriver köpa/sälja/byta veksamhet för elektronikvaror. Han verkar alltid hungrig på en deal...

2006-04-26 @ 19:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback