Lite angst.

Idag har jag lite träningsvärk. Ytterst lite faktiskt.
Det beror nog på att jag kanske inte ansträngde mig så mycket på träningen igår. Jag säger "träningen" för att det låter bättre än vad "gympa" gör. Helt vanlig oprettogympa med folk från 15-90 år som av en eller annan anledning kommit efter i den sociala träningsvärlden.
Det som ger mig lite ångest, eller skuldkänslor, är det faktumet att när jag köpte träningskortet för superbilliga 420 kronor per termin "shit, det tar man ju igen skitfort!" var tanken att jag skulle träna före eller efter varje föreläsning. Träningshallen ligger i Lund, precis bredvid SoL-Centrum där jag pluggar (det är alltså inget solarium, det står för Språk och Litteratur- Centrum) och då måste man träna eftersom man ju inte åker till Lund frivilligt bara för att träna.
Anyways.
igår gjorde jag en liten beräkning och kom fram till följande:
Ett träningskort kostar 420 kronor för en termin.
Ett träningspass kostar 50 kronor.
Alltså, jag behövde träna 9 gånger för att ta igen kostnaden av kortet.
Nu när jag tränat 5 gånger den här terminen är kostnaden uppe i 85 kronor per gång.
Jag har tränat ungefär 1.25 gång i månaden.
Det var ju kontinuerligt.
Jag fick verkligen in rutinen där.
Fuck.
No more Gerdahallen för mig.

Nu ska jag gå och bakfyllehänga med Henning i soffan. Han ropade nyss: "Linnea kom! Du måste se det här! Det måste vara den nya dokusåpan Polish Prostitutes!"
Det låter lovely!


Och ja förresten. På begäran. Scenskolan och Stockholm: Stockholm är stort. Linn var bra. Det var roligt att söka. Jag vet inte hur det gick. Det får man med posten om ett tag. Slut.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nä, det var en impuls. Bokade resan precis innan jag skrev om den i bloggen, efter en sömnlös natts prat med Basse o hans tycke om Edingburgh. Han gillade det skarpt o eftersom han vet hur mycket jag tycker om jul så tyckte han jag skulle åka dit o kolla den tydligen grymma julskyltningen. Han syftade nog iofs på nästa år. Men det är för långt kvar. Hade pengarna på kontot o tänkte att nu har jag ju vart i Sverige ett tag, det är väl dags. Jag älskar att vara jag o fri utan något som håller mig kvar, såsom jobb eller studier. Hur ska jag nånsin kunna få en vardag? Men det behövs kanske inte. Det här är kanske min vardag.

Kommer du hem nått över jul?
Tack för fina citat ifall jag inte sagt det. Himla bra. Är det någon särskild som sagt det eller är det bara en text som finns om Existensialismen?

Gillade du teet?

2006-12-16 @ 21:26:26
Postat av: elin

vad handlade polish prostitutes om?
jag blir nyfiken nu, vill ju kunna berätta om det för ania o renata,hehe

2006-12-17 @ 17:33:23
Postat av: Linnea.

haha, nä, den hette inte så, det var bara henning som tyckte att det borde hetat så, amerikanskor med för mkt smink och guldglittriga kläder. ingen skulle väl döpe en dokusåpa till det på riktigt, haha, förutom möjligtvis du och jag då elin. :)

Postat av: Anonym

haha jag tycker det låter som ett skit bra namn.. ska ner o pitcha namn o ide till ania o renata nu, om du inte hör av mig nästa vecka så vet du vad dom gjorde med mig,hehe!
bara av intresse, varfor kalla han inte det american prostitutes?

2006-12-17 @ 22:24:20
Postat av: SOfia

jag undrar åxå det. Varfø inte american prostitutes? Va? Så det ær bara de polska hororna som har før mkt smink o guldglittriga klæder eller?! Jaaa, kanske det... dom o de andra i øst o så kanske dragqueensen då. o så en del i Topmodel "sporar dom po sos ellor?!"

2006-12-18 @ 18:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback