Barnhorror på tåg.

Hemresan till Malmö igår var fruktansvärd. En barnfamilj på fyra klämde in sig bredvid mig. Hade jobbat natt och sett fram mot en schysst resa med lite sömn och musik i lurarna.
Men icke.
Ungjäveln som satt framför mig sparkade mig konstant på benen, och jag kunde inte säga till för man vet ju hur småbarnsföräldrar spärrar ut klorna om man säger något om deras små änglar. Mamman som satt bredvid mig armbågade mig när hon skulle amma, pappan verkade bli provocerad av mina högljudda suckar och hetsade den lilla flickan att vara ännu mer jobbig, han sparkade mig på benet när han skulle korsa sina egna, den minsta ungen skrek tinnitusljud precis bredvid mitt öra och det lilla jävla spädbarnet stank skit halva resan.
Snälla. Har ni barn- åk bil. För allas bekvämlighet.

När jag väl kom till Malmö var det ju lika underbart som vanligt. Lyssnade på Hennings inspelning som var superbra! Ett litet smakprov kan ni få
här. Erika hjälper till och körar.
Men det bästa var trots allt Sofias och Sofis inspelning av en underbar låt som jag tyvärr inte kan lägga ut här ännu, för den var för stor. Men den som väntar på något gott...



Kommentarer
Postat av: -r

Hej du Philinea. Säg dig påg att det var en himmla fin snutt han fått ihop där. Mycket fin.

Postat av: feuxrn

Wow. Fucking småbarnsföräldrar och deras jävla avkommor.

Tips till nästa gång: Folk som inte respekterar dig, förtjänar i sin tur ingen respekt. Du ska inte ens duskämmas om så ger ungjävlarna baksidan av handen, straight up.

Tack för i fredags förresten. Stellar!

2006-07-17 @ 11:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback