Fredagslyx.

Det är inte alla som är  lyckliga nog att ha de här två  hemma i vardagsrummet.
Jag önskar bara att ni kunde få höra hur det låter.

stinaåhenning

Underbart!

Kommentarer
Postat av: Erik Hjortek

Ljudklipp?

Henning e ju teknisk lagd...han borde kunna pilla ihop nått!

Postat av: Bibbi

Linnéa! Hola! Alltid välkommen till vår grupp, du och Sofia! Saknar er. Öl på möllan snart skulle sitta mer än fint känner jag. Fin bild på gitarr och cellofolk! Hoppas du får en fin helg. Puss*

2006-03-10 @ 20:07:36
Postat av: Emelie

Förlåt, detta har inte med detta inlägg att göra men jag har glömt läsa din blogg på ett tag och såg först nu grötinlägget. Jag bara MÅSTE kommentera det, så det tänker jag göra nu. :)

När jag var liten, alltså min förra grötperiod, åt jag gröt med massor av socker, mjölk och dessutom en smörklick som kronan på verket. Nu, eftersom jag har blivit så vis och hälsomedveten plötsligt, ville jag börja äta gröt igen för det ska ju vara så nyttigt... men hur nyttigt är det med socker, smör och mjölk på det? Nej, just det.

Sååååååååååå vad gör man? Här får du världens bästa tips som gör att jag nu SER FRAM EMOT morgonens gröt.

1 dl havregryn
2 dl vatten
lite salt

2 minuter på full effekt i micron

Ta sedan ett äpple (gulgrönt eller rödgrönt - jag tror inte de allra syrligaste gröna äpplena passar så bra men ehh... tycke och smak) och en liten kniv och skär äpplet i små bitar och släng i gröten. Häll på kanel och ät.

För mig funkar det verkligen skitbra, det är verkligen "jättegott" (beräknat efter hur "gott" gröt egentligen kan vara...) och det känns lite som att man äter en halvtaskig äppelkaka varje morgon (samma ingredienser ju, minus sockret, och äpplet blir ju uppvärmt av att ligga i gröten). Mums!

Hoppas du blev peppad av denna kommentar! Nu ska jag läsa resten av de senaste inläggen här på bloggen och hoppas att ingen annan redan tipsat om detta. :P

2006-03-11 @ 03:05:07
Postat av: Linnea.

tack för gröttipset! har käkat med banan det är en riktig höjdare, men nu käkar jag mest au naturell utan salt till och med, bara mjölk och en matsked krossade linfrön, nyttigt värre!
har slutat käka bröd nästan helt. köper frallor på lördagsmorgonen liksom, nåt ska man få unna sig, men det är inte ens kul längre. heja havregrynsgröten bara! ;)

2006-03-13 @ 21:52:40
URL: http://philinea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback