Haha!

Så går man in på hemmalokaltidningen för att spana in vad som kan tänkas hända hemmave.


2006-05-15 04:00
Berusad man slet täcket av sovande par

SLÖINGE
Det blev ett chockartat uppvaknande för paret i Slöinge. De hade glömt låsa ytterdörren och mitt i natten kom en man in i deras sovrum och ryckte av dem täcket. Han skrek och gormade och uppträdde hotfullt.
Efter ett tag gick mannen, i 30-årsåldern, ut från huset och polis kunde larmas. De tog hand om mannen utanför huset. Han togs med till polishuset där han fick sova ruset av sig.
Dagen efter var mannen djupt ångerfull. Han bor inte långt från paret och säger sig ha gått in i fel hus.

2006-05-15 04:00
Inbrott i Slöingeskolan
SLÖINGE
Natten mellan torsdag och fredag i förra veckan var det inbrott i Slöingeskolan. Någon eller några personer har stulit tre bärbara och två stationära datorer samt en privat väska som fanns i ett personalrum.
Hur tjuven eller tjuvarna tagit sig in i skolan är ännu oklart. Lokalerna är larmade men detta har inte utlösts. På torsdagskvällen hölls ett möte med föräld- raföreningen i skolan. Möjligen kan något ha hänt i samband med det.

Det är lite skillnad mot:

16 maj 2006 18:12
Fem års fängelse för knarklangare
MALMÖ.

Familjeföretaget är upplöst. De tre unga knarkförsäljarna straffas med fängelse. Kvinnan i fem år, hennes morbröder i fyra respektive ett år. Mopedbudet, deras 15-årige kusin, klarar sig med vård inom socialtjänsten.

16 maj 2006 22:18
Brand i lägenhet i Malmö
MALMÖ.

En person fick föras till Umas efter en brand i en lägenhet på Karlskronaplan i Malmö på tisdagskvällen.
En vattensäng rämnade så vattnet strömmade ner till grannarna under i samband med branden. Förutom att vattenskadan blev ovanligt omfattande fördes en person till sjukhus med rispor på halsen.
Branden som lokaliserades till köket orsakade en väldig rökutveckling vilket lockade många åskådare till platsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback