Sen sist.

För tillfället är jag deporterad till kontoret där det är meningen att jag ska skriva på min, för tillfället helt bortglömda, Brechtuppsats (eller vad det nu är?) medan fyra glada personer fixar och donar i köket inför påskfesten imorgon. Att städa, putsa fönster, vika tvätt och laga mat låter i mina öron mycket mer spännande än att sitta och hitta på fyndiga akademiska meningslösa meningar i ett ämne jag är fullkomligt ointresserad av. Jag tröstar mig med att jag ju har hela måndagen på mig att skriva de resterande 14 000 tecknen. Det kommer aldrig, aldrig att gå. Typiskt att det skulle vara just nu när vår headteacher bestämt sig för att skruva upp kraven och förväntningarna på oss ett snäpp.

För att (och här hittar jag ingen svensk motsvarighet) make it up to you att jag har varit borta så länge kommer här en fin bilduppdatering om vad som hänt sen sist:

image153
Sofia och Sofi var hemma en vända innan de begav sig till Mexico, dom jävlarna.

image154
Sedan åkte vi hem till La Falkenberg för att hälsa på de äldre. Min bror bygger om sitt hus och det blir jättefint med havsutsikt. Här är min bror, min far och min karl. Det rimmar om man säger det på halländska.

image155
Sen åkte vi till stranden. Det finns ingen annan plats i världen där jag känner mig mer hemma än på Trossnäs. Jag blev lycklig som ett barn och spontansprang uppför klipporna. Underbart!
(Fanny tycker att den här bilden ser ut som att jag håller på att sväva upp till solen för att sedan förvandlas till odjuret i Skönheten och odjuret, hur hon kom fram till det har jag inte en aning om.)

image156
Igår åkte vi och hämtade Elin på Sturup. Vi hade gjort en jättefin skylt så att hon skulle hitta rätt, men hon tyckte att vi var ganska pinsamma.

image157
Sen åt vi fin middag och körde krogrunda på Möllan. Eller Pubcrawl som det tydligen heter på Elins andraspråk.
Det gick bra och idag är vi lagom degiga.

Det var det det. Nu ska jag gå ut och oskyldigt fråga hur det går för dom andra. Sen kanske jag borde ta itu med Brecht, en gång för alla.
Tjarrå, och Glad Påsk!

Kommentarer
Postat av: Frida

Oh, äntligen en uppdatering! Skönt att höra att du haft det bra. Och fina bilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback