Fascistoid.

Jag beordrade Fanny och Tove att göra klart havreflarnen medan jag städade. Dom blev jättebra till slut. Flarnen alltså. Men när tålamodet tröt slutade det med ett gigantiskt.
Jag har även delegerat ut fler arbetsuppgifter. Till exempel: Vik tvätt, jag ska bara gå på toa. Haha. Jag är en bra vän.

En bra sak om dagen: Fanny flyttar snart ner. Det ska bli såå lovely!

Kommentarer
Postat av: .y

Klart man kan! Är man den som gjort slut så kan man avstå från att göra det värre för den man gjorde slut med. Den är hur enkel o fin som helst.

2007-01-20 @ 16:05:29
Postat av: Anonym

Egentligen, man har spenderat en massa tid ihop o man har verkligen tyckt om personen, om man då gör slut, är det egentligen så konstigt att fortsätta bry sig om personen? Jag har aldrig släppt mina ex rakt av, o har alltid brytt mig om hur de mår (förutom de sista två- eller nä- tre- som vart totala idioter) o även fast det tagit slut så har jag inte för nått i världen velat göra dem ledsna. Visst känner man sig ensam o man saknar o allt det där- men vad gör inte den som blivit dumpad då? Jag tycker faktiskt bara att det är så grymt egoistiskt att va med någon annan så fort det tagit slut. "Vadå, det var ju slut" är den lamaste o kassaste ursäkten jag vet. Det är fortfarande en människa man vart tillsammans med o dess betydelse borde inte minska av att det tar slut. Visst- successivt- men inte på en dag.
Fast så tror ju inte jag på kärlek, men däremot verkar jag tro på människors välvilja mot varandra. Helt fel- I guess.

Postat av: Anonym

Men det var fan på tiden att någon kommenterade. Jag verkar ju kunna skriva vad som helst utan att någon reagerar. Eller så reagerar de men skriver inget. Men då tycker jag inte de ska läsa min blogg. Jag vill veta vad folk tänker.

2007-01-20 @ 16:38:15
Postat av: Linnea.

jag vill bara berätta för er andra som läser att ylvas kommentarer är angående mina kommentarer på HENNES blogg. så ni vet. jag replikerar en annan dag när jag är nyktrare, gonatt!

2007-01-21 @ 03:57:46
URL: http://www.philinea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback