Nyhetssändning.

Välkommen till 19.42-nyheterna, i pausen till Vänner.
Idag kan vi rapportera att skåningarna för tredje året i rad anser snöfall vara snöoväder. Många krockar, avkörningar samt halkolyckor har rapporterats och  "snöbekämpningen" i Malmö kommun kostar 700 000 kronor om dagen! Många i Sveriges övriga befolkning anser att om skåningarna bara kunde förstå att det som glänser kallas is och att det faktiskt varit vinter i skåne i flera år samt att man bör använda vinterdäck och vidta försiktighetsåtgärder vid detta tillstånd skulle olycksantalet minska radikalt.
Vidare till ekonominyheterna. Idag har många arbetsplatser fått ansökningar från undertecknad. Man får hoppas att någon skall känna sig intresserad av att anställa, då undertecknad är i desperat behov av sommarjobb.
Så till morgondagens nyhetsrapportering. Jägersro kommer att få besök av två unga damer varav den ena skall söka jobb på H&M där. Man får hoppas på lycka för den arbetssökande som till sin hjälp har med sig en vän för att kunna hitta rätt. Ett träningskort skall förhoppningsvis även att inhandlas imorgon om icke halsontet sätter in värre. Tack för att ni läste och på återssende. Trevlig kväll önskar jag här på nyhetsredaktionen.


En bra sak om dagen: Jag har varit duktig och sökt massa jobb. Fanny kanske får jobb imorgon. Det verkar gå bra på jobbfronten för de flesta och vi får hoppas att det fortsätter på den vägen. Grattis och lycka till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback