Fantastilastiskt.

Jag har precis lyckats skriva en helt fantastiskt dålig och otydlig inledning till mitt Brecht-paper. Trots handledning igår vet inte ens jag längre vad det är jag håller på att skriva om. Och efter detta misslyckande på en sida har jag beslutat mig för att ta paus och låta det vila. I sisådär en dag ungefär. No more Brecht today. Brecht överbefolkar mitt stilla lilla sinne och jag orkar inte med honom och hans satans teaterteorier nåt mer. Denna paus kommer dock att innebära att pluggångesttrollet sitter och gnager mig bakom örat ända till jag öppnar dokumentet som heter Brechtpaper nästa gång. Fasicken också.Men skall jag se sanningen i vitögat så måste jag inse att jag faktiskt bör:
Duscha och göra mig i ordning
Äta lunch
Börja leva, samt städa, handla, äta, träffa bror med familj, gå på barnteater och sedan träffa vänner och socialisera.
Jag borde även inse att det inte funkar att umgås med Fanny på förmiddagarna för då blir det inget gjort. Nej, Fanny-förbud får det bli till tentan är klar. Fast nu är det ju helg och sen är vi i La Falkenberg och sen är det Påsk och sen ska skiten lämnas in så det lär ju ändå inte bli något gjort hur mycket jag än hoppas.
Struktur är ordet. Struktur Linnea. Find it.
Fannys syster Tove tyckte att jag och Fanny borde gifta oss om  vi inte kan vara utan varandra någon gång. Vi får försöka hitta ett sätt som vi kan leva i symbios på, jag, H och Fanny. Fast H ger mig kärlek på ett helt annat sätt, som tur är. Och jag honom. Men vi kanske kan anställa Fanny som hushållsnära tjänst? Så kan hon städa, diska och vika tvätt åt oss samtidigt som vi kan umgås i lagom dos per dag. Det vore kanske något?
La tut! La tut!

Kommentarer
Postat av: astrid

hahaha! jag kan garantera och lova att det inte var en pik till dig utan enbart till mig själv. inget att be om ursäkt för alls alltså


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback