Mail från Frida.

Pust. Det här var skönt:

"Hej fin, hoppas du mår bättre. Tänkte avlägga lite rapport om skolläget.

Vi hade ju då möte med Ingrid, studievägledaren. Efter att Karin visat henne schemat och litteraturlistan insåg även hon att det här var under all kritik, och att vi inte ens har befogenhet för att läsa litteraturvetenskap C, som det här faktiskt är.
Så som snacket går nu så ska det undersökas om vi kan få ta del av en läskurs Biffen skapade förra året i metod och teori, och i så fall möjligen blanda upp den med littvetarnas metod och teori-kurs. Det ska i så fall täcka 7,5 p.
Sedan ska både Ingrid och Karin undersöka om det finns möjlighet att fixa nån slags kurs på 7,5 p från teaterhögskolan i Malmö - de ligger ju ändå under Lunds universitet, så varför inte börja samarbeta liksom?
Och då återstår uppsatsen på 15 p, förhoppningsvis delvis handledd av exempelvis Birthe.

Det är många frågetecken fortfarande, t ex kommer vi ha några föreläsningar eller lärare, men det här ska nog lösa sig. Stina ska kontakta humanistkåren på måndag och se vad de kan göra för att hjälpa oss.
Ingrid ska prata både med Birthe och littlärarna och försöka reda ut ett och annat.
Nytt möte med Ingrid tis 11/9 kl 10.00. Vore bra om du kunde vara med då (jag kan tyvärr inte).

Bamsekramen! Frida"

Det var mycket najs att höra. Och himla smidigt det här med att klistra in ett mail och på så vis låta andra skriva ens bloggar. Fridas blogg kan ni läsa
här.

Kommentarer
Postat av: Frida

Yes! jag lyckades bli publicerad på någon annans blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback