Old times.

Satt och rensade lite på skrivbordet och hittade två lunarstormsdagboksinlägg som jag hittat när jag någon gång för ett tag sedan suttit och kollat igenom lite gamla inlägg därifrån. Jag skrev "dagbok" där i fem år innan den här bloggen och facebook tog över. Jag började när jag var femton år gammal. Det är verkligen skitkul att läsa och är i många fall ganska vettiga tankar som plitats ned.
I alla fall. Två inlägg som jag fastnat för nu beror på att jag inte vet varifrån citaten kommer. Det första är en låt, tror jag. Det är nästan så att jag kan sjunga melodin, men jag har ingen aning om vem eller vilka det är eller vad låten heter. Hjälp mig.
Det andra är ett annat smart citat som jag inte heller vet avrt det kommer ifrån, såhär 6 år senare. Passande såhär i juletider. Herrejistanes vad kristet det blev då:

We are the village green preservation society.
Mån 22 jul 2002 20:06


Shut the fuck up you fucking bitch!

"But drinking is the devil, that drives one apart, leaving memories of what should have been and wasn´t."


This is a revolution of the mind.
 Ons 11 sep 2002 22:07


 ”Like the story of Jesus Christ chasing the moneylenders out of the temple. I know this is kinda hard for contemporary people to get their heads around, but Jesus Christ used to beat people up with a whip for being capitalists.”

Tänker bara på dig. Min älskade.


Nu precis skedde EXAKT det som jag berättade för Anna om min jul imorse:
"Jo, om det finns någon som är mer oorganiserad (i all min organisation) än vad jag är så är det mina föräldrar. Man får faktiskt lov att säga att de fått sjukt organiserade barn i förhållande till sina helt oorganiserade uppenbarelser. Så, dan före dan börjar med ett stort traditionsenligt gräl när vi ska klä granen. Pappa har i vanlig ordning knökat ner julgransljusen i sin låda så vi måste börja med att reda ut dom. Sen har han givetvis inte testat så att alla lamporna funkar och det gör dom såklart inte så då börjar jakten för att ta reda på vilken lampa det är som inte fungerar. Efter det skall vi försöka hjälpas åt att sätta på lamporna på granen och det slutar alltid med att pappa klagar på hur jag satt upp mina lampor och jag blir sur och irriterad och går därifrån medan pappa gör om gör rätt."
Detta skedde för fem minuter sedan i exakt ordning med undantaget att alla lampor faktiskt fungerade. Förr hörde det till i traditionen att jag var sur över att dom hade köpt en så ful gran, men de senaste åren har dom börjat hugga egen gran och dom egenhuggna granarna har faktiskt varit jättefina.
Vill bara förtydliga att mina föräldrar såklart är världens bästa trots eller kanske på grund av all sin oorganiserade charm. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har tyvärr ingen info om dina lunarcitat, men vill hemskt gärna veta hur du kunde läsa dem. Finns Lunarstorm kvar? Finns min hundra år gamla lunarstormsidentitet kvar? Finns mina lillgamla och pk-djupa lunarstormsdagboksinlagg kvar?? Fy fan vad ljuvligt i sånna fall! Och så vill jag bara säga att jag haft skittråkigt ända sen jag lämnade SS-strausse innan idag, men att jag ända bara gått omkring och varit helt mesflinande och lycklig, bara för att jag haft det så bra med dig de här dagarna. Ta hand om dig själv och hela den kaosartade familjen Bergström! God Gud

2008-12-23 @ 19:38:41
Postat av: Linnea.

Du, det gör dom säkert! För ALLA mina gamla dagboksinlägg finns kvar. Jag är bara skitskraj att de ska försvinna! Då skulle jag dö en smula.

Jag har haft det skitbra med dig också Annorh! Som sagt: Du är lycka och ingen banan! Ha det så underbart med hela underbara familjen Gråzon så ska jag försöka ta hand om Bergströmarna (men kommer rymma hem till Malmö igen så fort tillfälle ges).

Haha! Lina blir skitsur på mig hela tiden för att jag inte löser saker (typ som att du o jag o Fanny inte hade någon kökslampa i mer än ett halvår och så var det bara en sladd som inte var i, det upptäckte Linas föräldrar för dom är handlingskraftiga(kursiverat)) och det är faktiskt inte så konstigt att jag är som jag ÄR när jag kommer hem hit och det på ena kranen på toan står en lapp: "Snälla! Försök INTE sätta på varmvattenkranen!". Jao. Så har dom löst det problemet istället för att LAGA skiten.

Postat av: Linnea.

(Ah. Titeln på det första inlägget är en Kinks-låt iaf, vet jag ju såklart. Det är det UNDER som jag inte vet vad det är för en låt.)

2009-01-16 @ 21:22:28
URL: http://philinea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback