You think you don´t know me.

Jag fick cred för min tatuering idag igen på jobbet. Jag får ofta det av män som köper underkläder av någon underlig anledning. Sen skall man försöka småprata och så blir det alltid fel när jag försöker säga "och snart ska jag tatuera ett skepp, et skip, et ship?" för att jag inte riktigt har koll på vad skepp heter på danska. Hans morfar hade varit sjöman i alla fall och hade haft en likadan tatuering, så han tyckte väl min var cool. Jag tycker ganska ofta själv att jag är cool. Kanske coolast i världen. Jag tycker oftast att jag är mycket bättre än andra på mycket grejer. Det stämmer säkert inte alls (som man måste skriva för man är ju svennebanan) men det är en skön känsla.
Jag och Sofi skrev listor idag på jobbet med positiva och negativa saker om de män som snurrat i våra huvuden den senaste tiden. Mycket handlar om allmänbildning, humor och utseende. Såklart. Det är ju det det handlar om.
Om jag skulle skriva en lista om mig själv med positiva och negativa grejer skulle den nog se ut så här:

Positivt:
Jag är rolig.
Jag är smart.
Jag är välartikulerad.
Jag har ambitioner.
Jag är rättfram.

Någon sa en gång om mig att jag har pondus. Pondus. Att det märks direkt i ett rum när jag kommer in. Det är den finaste komplimangen jag någonsin fått. Det och att jag sprudlar. Men det får jag höra oftare. Att jag är sprudlande.

Negativt:
Jag är otålig. Det är nog det mest negativa med mig. Klarar inte av spelet. (Ni vet bland annat det där med kärlek.) Jag vill ha raka bud och fort skare gå. Och hej, det är inte många som hänger med.
Jag är lat.

Jag kan inte komma på något mer dåligt. Jag verkar ju vara en riktigt hyvens brud för sjutton.

Kommentarer
Postat av: punkty

Du tar plats. O det är bara negativt för de som inte själva tar den plats de borde o därför uppfattar det som att du kör över dem, så jag tycker det är en till den positiva listan. Man ska ta sin plats.

Postat av: sofia



Mer än hyvens, FABUNKER!

2008-11-19 @ 00:05:43
Postat av: sofia



Mer än hyvens, FABUNKER!

2008-11-19 @ 00:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback